Zo Werkt Het

Inhoud

Waarom Harsdozijn.nl?

Harsdozijn.nl is in eerste instantie opgezet voor de klanten van Harswebshop.nl die in grotere volumes harsproducten willen afnemen en daarbij gebruik willen maken van de lagere inkoop per harsproduct.

Wij kunnen lagere prijzen geven doordat wij in Harsdozijn.nl per “overdoos” verkopen. Hierdoor ontstaat een voordeel voor ons wat wij doorgeven aan onze klanten. Des te meer er per product wordt afgenomen des te lager de prijs.

Iedereen Mag Bij Harsdozijn.nl Inkopen

Uiteraard staat het je vrij om ook op Harsdozijn.nl inkopen te doen en gebruik te maken van de volumekortingen die er gelden.

Tegen Lage Prijzen Inkopen Doe Je Zo:

  1. Per product wordt meteen bovenaan in de “beschrijving” aangegeven wat de prijs per Volume-afname is. Let op: Je mag zelf het aantal bepalen wat jij wilt hebben.
  2. De kortingen zijn “getrapt”. Dat betekent dat zodra je voorbij een bepaalde grens van hoeveelheid-afname gaat, ontvang je een lagere prijs per product voor je totale aantal. Dit gebeurt automatisch.
  3. De hoeveelheden geef je gewoon aan bij het plaatsen van je harsproduct in je winkelmand. Tussentijds kun je de aantallen gewoon aanpassen.

Spelregels Harsgroothandel Harsdozijn.nl

  1. Verzendkosten en Handeling:
  2. Leveringen zijn uitsluitend onder vooruitbetaling. Wil je liever op 14 dagen rekening bestellen? Klik Hier > > Harswebshop.nl. Let op: In Harswebshop.nl zijn volumekortingen NIET van Toepassing.
  3. Leveringstermijn kan oplopen tot maximaal 7 werkdagen
  4. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW

Vragen?

  • Bel: 0613640353
  • Mail: info@harsdozijn.nl
  • WhatsApp: 0613640353